2012. március 13., kedd

A szolnoki MÁV-kórház elfekvő intézmény lesz?

Kedves Kolléganők, Kollégák!
Amennyiben visszaemlékeztek a keddi MSZOSZ-es rendezvényünkre, beszéltünk róla, az erőnk az összefogásban van, időszerű megtanulnunk élni vele, használni a közös célok érdekében, ha kell, nyomásgyakorlásra. Akkor még nem gondoltam rá, hogy ilyen rövid időn belül szükségünk lesz az összefogásra, az egymás iránti szolidaritás bizonyítására.
Most keresett meg a MÁV kórház szb titkárnője, hogy bajban vannak. A MÁV kórház léte, a kormány tervezett összevonása miatt veszélyben került, a jövőben, mint elfekvő intézmény működne tovább, ezáltal sorsa, a dolgozók munkahelye, megélhetése, megítélésük szerint veszélyben kerül.
Jövő héten szerdán (14-én) 15 órára demonstrációt szerveznek a MÁV kórház munkahelyük megmentése érdekében (helyszíne a MÁV kórház, Szolnok, Verseghy út). Kérlek benneteket, segítsük a demonstráció sikeres megvalósulását, mozgósítsuk erőinket, ezzel is segítsük bajban jutott kollégáinkat, a kórházban dolgozó munkavállalókat.
Bízom megértésetekben, abban, hogy sokatokkal találkozom 14-én. Sajnos én keddig (13-ig) távol vagyok a megyétől, az e-mailos, avagy telefonos üzeneteitek, megkereséseitek azért eljutnak hozzám.
Várom válaszaitokat, a várható létszámot, előre is megköszönve segítségeteket.
Üdvözlettel: Pintér Ferenc MSZOSZ képviseletvezető

Blogarchívum