2015. február 22., vasárnap

Bencsik Mihály maradt a megyei elnök

2015. február 21-én, Szolnokon ülésezett a Munkáspárt Jász-Nagykun-Szolnok megyei tagsága, hogy új vezetőséget válasszon, és a párt 26. kongresszusának megyei küldötteiről is döntsön. Az össztagsági ülésen jelen volt Nagy Attila Tibor országos elnökségi tag is. A 130 tag egynegyede jelen volt, sokan érkeztek Szolnokról, Karcagról, Mezőtúrról, Túrkevéről, Törökszentmiklósról, Tiszaburáról és Szászberekről is.
Az egyhangú szavazások eredményeképpen a megyei elnök továbbra is Bencsik Mihály, a párt országos alelnöke, az országos elnökség tagja. Alelnökei Horváth Sándor (Karcag) és Szilágyi András (Törökszentmiklós). Az elnökség tagjai továbbá Dull Krisztián Norbert (Tiszabura), Farkas Péter (Rákóczifalva), Filemon Kristóf (Szolnok), Gulyás László (Szolnok), Herczegh Klára (Szolnok) és Sipos Sándor (Túrkeve).
A megyei gazdasági felelős Horváth Sándor, a pénztáros Balogh Imréné. A pénzügyi-ellenőrző bizottságot Bíró Imre (Mezőtúr) vezeti, tagjai Póta Lászlóné (Nagykörű) és Tóth Antal (Szolnok). A párt ellenőrző bizottság elnöke Csajbók Ferenc (Túrkeve), tagjai Dikó Miklós (Szolnok) és Dullné Földi Erika (Tiszabura).
A 26. kongresszuson kilenc megyei küldött képviselheti a megyét, ők a következők: Dull Krisztián Norbert, Farkas László (Szolnok), Farkas Péter (Rákóczifalva), Filemon Kristóf, Herczegh Klára, Horváth Sándor, Póta Lászlóné, Szilágyi András és Szilágyi Sándor (Szolnok). Rajtuk kívül a megye három KB-tagja is jelen lesz a kongresszuson: Bencsik Mihály, Gulyás László és Sipos Sándor.




Blogarchívum