2012. november 12., hétfő

Bánvölgyi Attila indul a decemberi szandaszőlősi időközi választáson

Időközi önkormányzati választás lesz Szolnokon a 7. számú választókörzetben (Szandaszőlősön) 2012. december 9-én. A választáson öt jelölt indul: a Magyar Kommunista Munkáspárt, a Jobbik, a Fidesz, az MSZP és az LMP jelöltje. A Munkáspárt Bánvölgyi Attilát indítja.
***
2012.11.10 13:29 MTI
Öt jelöltet vett nyilvántartásba a december 9-én Szolnokon, a 7. számú egyéni választókerületben tartandó időközi önkormányzati képviselő-választásra a helyi választási bizottság - közölte Ráczné Terenyei Márta, a helyi választási iroda vezetője.
A választókerületben azért kell választást tartani, mert a 2010-ben megválasztott képviselő, az október elsejétől kormánybiztosnak kinevezett Kállai Mária (Fidesz) visszaadta mandátumát.
A képviselői helyre aspirálók valamennyien pártok jelöltjei, így - alfabetikus sorrendben - Bánvölgyi Attila (Munkáspárt), Hegyiné Mladoniczki Éva (Fidesz), Kézér Tamás (Jobbik), Petrovay Zoltán (MSZP) és Szabó Zsolt (LMP)indul a megmérettetésen.
A város szandaszőlősi részét felölelő kerületben 5500 körüli választásra jogosult él. Ajánlószelvényből legalább 55-öt kellett összegyűjtenie annak, aki képviselőjelölt akart lenni.

Blogarchívum