2010. október 2., szombat

Üdvözlet az olvasónak a Szolnok megyei kommunistáktól (MKMP)!


Kedves elvtársak, hölgyeim és uraim, és mindenki, aki erre a weboldalra
(www.mkmp-jnsz.blogspot.com)
kattintott rá!
Nagy-nagy szeretettel és tisztelettel köszöntjük önöket a Magyar Kommunista Munkáspárt Jász-Nagykun-Szolnok megyei szervezete nevében!
Ez az oldal azért jött létre, hogy önök a mai kor szellemének megfelelően, elektronikus úton, az interneten keresztül tájékozódjanak arról, amit mi, Jász-Nagykun-Szolnok megyei kommunisták) szeretnénk önökkel tudatni.
Igyekszünk minél több hírt, információt, esetleg hosszabb anyagot feltenni ide, hogy önök minél több elképzelésünkről, tervünkről, velünk kapcsolatos információról tudomást szerezzenek.
Megtisztelő érdeklődésüket megköszöni az oldal üzemeltetője:
a Magyar Kommunista Munkáspárt Jász-Nagykun-Szolnok megyei alapszervezete
***
Kik vagyunk mi, Jász-Nagykun-Szolnok megyei kommunisták?
Magyarok vagyunk. A magyar dolgozót védjük a külföldi tőkésekkel szemben. A magyar termelőt és a magyar kereskedőt védjük a külföldi bevásárlóközpontokkal szemben. A magyar nyelvet, a magyar kultúrát védjük az amerikai kultúrszeméttel szemben.
Ellenzékiek vagyunk. Nem nyugszunk bele, hogy a szocialisták a liberálisokkal eladják a kórházakat, bezárják az iskolákat.
Függetlenek vagyunk. Nem vagyunk se rokona, se barátja, se üzletfele az MSZP-nek, de a Fidesznek sem. Mindent támogatunk, ami jó az embereknek, az országnak.
Bátrak vagyunk. Úszunk az árral szemben, vállaljuk, hogy a hatalom velünk szórakozik. Eljön az idő, amikor fordítva lesz!
Kommunisták vagyunk. Nem fogadjuk el, hogy a pénz az úr. Dolgozni, élni akarunk.
***
Nem vagyunk milliárdosok. Nem vagyunk haszonélvezői a kapitalizmusnak! Ugyanúgy, ahogyan Te sem, Ön sem.
Nem vagyunk tolvajok. Nem azért, mert nem volt rá mód, hanem mert tisztességre neveltek.
Nem vagyunk korruptak. Bennünket nem lehet megvenni. Sem az önkormányzatokban, sem országosan, sem másutt.
Nem vagyunk köpönyegforgatók. Mi húsz éve a dolgozó ember, a szegények mellett vagyunk. Húsz éve ugyanazt mondjuk. Minden szavunkat igazolta az idő.
Mit akar a Munkáspárt a politikában?
Új kormányt, új politikát akarunk. Olyan kormányt akarunk, amely megfékezi a néhány százezer gazdagot, s végre levegőt, életet, munkát ad a kilencmillió többi magyarnak. Olyan kormányt, amely megvédi Magyarországot.
Nem Gyurcsány és Orbán között kell választani, hanem a Munkáspárt és az összes többi között. Az emberek gondjait mi értjük, mert azok azonosak a mi gondjainkkal.
Mit akarunk Magyarországon?
Rendet akarunk!
Korrupciómentes közéletet és gazdaságot akarunk! Vaskéz kell és szilárd, mindenki számára kötelező törvények!  
Felül kell vizsgálni a privatizációs szerződéseket! Vegyük vissza azt, amit néhányan korrupt módon, áron alul, mindenkit kijátszva megszereztek! Annyit fizessünk érte, mint amennyiért ők megvették!
Új alkotmányra van szükség! A húsz éve hatalmi alkuban összetákolt alkotmány mára recseg-ropog, kiderültek hazugságai. A helyzet új nemzeti alkotmányért kiált.
Törvény előtti egyenlőséget akarunk! A törvényeket mindenki tartsa be! Ne az döntsön, hogy ki tud sztárügyvédeket megfizetni, hanem az, hogy kinek van igaza. Csak tiszta embereket engedjenek a közéletbe!
Népi országgyűlést akarunk! Beszámoltatható, ellenőrizhető és visszahívható képviselőkkel!
Egyenlő és arányos választási rendszert akarunk! E nélkül minden parlament csak a milliárdosok, a gazdagok gyülekezete lesz.
Új munkatörvénykönyvet és szakszervezeti törvényt akarunk! Nagyobb védelmet a dolgozóknak, több jogot a szakszervezeteknek!
Számoljuk fel a feketegazdaságot! Olyan adókra van szükség, amit az emberek még hajlandóak megfizetni, de az államnak már hasznot hoz.
Korszerű, működőképes önkormányzatokat akarunk! El kell határolni a kormány és az önkormányzatok feladatait. A feladatokhoz az önkormányzatok pénzt is kapjanak! Maradjanak meg a megyék! Budapesten új irányítási rendszerre van szükség. Nincs szükség minden faluban helyi parlamentre, helyi kormányra.

Nincsenek megjegyzések:

Blogarchívum